Nő a bíróságon! Milyen a válás life, a női life válóperben?

 

Az élet része  a házasság és a válás! Mai life más, mint az évtizedekkel ezelőtti életvitel! Nő a bíróságon!

 

Nő ma bíróságon leggyakrabban a házasság súlyos válsága, a válóper beadása miatt jelenik meg önként!

A válóper life messze eltér jellemzőiben a megszokott mindennapoktól: Különleges témák, különleges  kérdések és feladatok a nőknek.

Nő számára a válás beadása sem a formanyomtatványok , sem a bíróság illetékessége  nem jelent megoldhatatlan feladatot.           A nő általában a válás beadása előtt rendre önállóan tájékozódik, önállóan jár el.

 

Válás kozmetika, vagy összetett válóper a válás első nagy kérdése - a válási stratégia, a válóperes kommunikáció egyéni anamnézist, egyéni felkészülést igényel a válóperes kommunikáció szakembereivel!

Jó információ a nőnek, hogy ez a döntés ki fog hatni az egész válóperre, a válás menete minden részletére!

A válás kozmetika eszenciája az új alapokra helyezett házasság, megőrzött formaságokkal...............ehhez ugyanúgy át kell gondolni a válás és  vagyonmegosztás témáit, mintha válóper lezajlott volna, az összes válóperes eseménnyel!

 

Válás és válóper life!     Válóper alatt sok minden átértékelődik a nő életében!

 

Különösen a vagyonnal, gyerekkel rendelkező házasságok vége után a válás menete időszakban erősödik fel a válóper life, az élet dolgainak teljes érzelmi és érték-érdek alapon való átértékelődése, az érzelmi hullámzásokkal kiegészülve!

A mai nő a bíróságon már tudja és alkalmazza a válási kommunikáció elemeit, a válóperes tárgyalások közben szakembereinkkel készül fel a személyes megbeszélésekre, melyek egész életére hatnak ki.

 

Minden nő számára fontos válóperes információ, hogy a bíróság ítélete még nem feltétlen azonnali készpénz, vagyis a további élet és költözés gondjai maradnak hosszabb-rövidebb ideig!

 

Nő válóperes tárgyalásokon a szülői jogok területén és a vagyoni elszámolás kérdései területén számíthat nehéz folyamatra.    

 

 Ügyfél bejelentkezés, kapcsolatfelvétel a nők részéről hétköznapokban:

 06-305-992-842 (munkaidőben 10h-18h)                        E-mail: valoperek@gmail.com