Nő a bíróságon! Az információ, a kommunikáció és a stressz a válóper 3 fő titka!

Anya a bíróságon, válás előtt, válóper előtt számoljon a stressz problémáival!

 

Különösen a 40+nő, 50+nő válása jelent fokozott stressz gondokat a nőnek a bíróságon! 

Évtizedek és hosszú házasság után a válás átélése, megélése komoly válság!

 

pb122836.JPG

Amikor a házasság évtizedes távolságba van már........

 

Válás beadása, válóper menete ma sokféle összetevőn múlik.  Nálunk az iroda anyáknak, iroda váláshoz munka során a segítőkész ügyfélfogadás teendőit tartjuk hangsúlyosnak.

Jellemzően már a körülmények, szándékok különböző szakemberekkel való részletes megfogalmazása, a lehetséges utak (ADR elemzés) közös munkája sokat ad a nőnek bíróság előtt!

 

Évtizedek elmúlása, a házasságon belüli tervek és kommunikáció megtörése komoly válság az anyák, a nő életében 40+, 50+ életéveiben!

Nő a bíróságon, nő a válóperben tapasztalja meg, hogy a válás előtti időszak, válóper közbeni időszak sok döntés ideje......................

 

 

Nő a bíróságon!  Az információ, a kommunikáció és a stressz a válóper 3 fő titka!

 

Ma a nő számára a válóper szempontjai között a takarékosság, az eredmény komolyan esik latba. (Segítőkész iroda, visszafogott díjak a nő számára akár előnyt is jelenthetnek.)

Anya válik életérzésnél, szinte semminek nincs nagyobb hordereje, mint a nő saját maga számára összerendezett információ+kommunikáció+stressz felismerése nagy hármasának.

Ennek dokumentarista lenyomatai a bírósági tárgyalási jegyzőkönyvek.........

 

Nő a bíróságon, saját válás közben a hatékonyságot több szakterület munkája segítségével érheti el, melyekhez irodánk a nőnek biztos helyet jelent.

40+ nő számára válás probléma sokasága  közül, többek között a házastársi tartás, annak egészségügyi háttere is fontossá válhat, ha egészsége romlóban van.

 

 

Válóper  megoldása, a vagyonmegosztás előzetes rendezése után egyszerűbb lehet!

 

Bonyolult válások szakmai kérdései - Nehéz, agresszív életmóddal terhelt válásoknál – Válókereset benyújtása egy nő számára akkor lesz megfelelő, ha azt több lépcsős válási előkészítés, szakértői szakvélemények, profi válási ügyfélszolgálat konzultációi előzik meg.

 

Ügyfél bejelentkezés hétköznapokban: 06-305-992-842 (munkaidőben 10h-18h)   Kérjen időpontot: valasok@webmail.hu