Házasság vége, válás start válik a nő - Anyák napja közeli időszak és válás pont!

Anya ne kerüljön bíróságra! Válik anya, válóperes kérdések! Válás start előtt nők!

p9163494.jpg_1280x960

 

Tisztelettel adózva az anyák mindennapjai előtt - szakmai és érdekvédelmi határozott véleményünk, hogy anya ne kerüljön bíróságra vagyonmegosztás, vagy gyermek érdekeinek vitái miatt!

 

Minden Anyák napja előtti  időszakban  áttekintésre érdemes, hogy a mai kultúra részeként az anyák problémái melyik területen, miként oldódnak meg?

Számunkra gyakorlatból beérkező tapasztalat, hogy az anya a válás start előtt jó, ha nem marad  magára az  indulataival, problémáival!

 

Minél kevesebb, minél rövidebb hivatalos és formális eljárásban vesz részt az anya válás miatt, annál jobb lehet az újrakezdés egy következő életszakaszában.

Kevesebb illeték, kevesebb eljárási költség s a jog eszközeinél (perrendtartás stb.) rugalmasabb eredmény, amely az élethez, az anya életéhez jobban igazodhat.

 

Minden házasság vége során más és más belső válás kommunikáció lesz jó az anyának!  Közös megbeszélések az anyával komoly támogatás a válás válaszokban!

 

Teljesen más válaszok és kérdések adódnak egy pénzügyi, vagy műszaki fennakadásnál, nézetkülönbségnél, s megint más a másik fél egészségügyi gondjai miatti elakadás! (Házastárs titkolt betegsége, elszámolások méltányossággal stb.)

 

Válás start ma több új lehetőséget biztosít a nőknek, hogy a nem jogi kérdések jó válaszait begyűjtve, önállóan és méltányosan tudjon egy felkészült válás kommunikációt folytatni!

 

Bíróság előtt a gyors válás lehetősége adott, de előtte a feleségnek sok teendője van. Válás pont anyáknak, válás pont közösen megbeszélve!

 

Ehhez nálunk a válási kommunikáció, a válás menete alatt közvetlenül érhető el szakembereink munkájával.

 

Válás kommunikációs információk és modern válóper – tiszta válóper – olcsóbb válás – szülői vitákban – nagyszülők láthatási vitáiban – válóperes ügyekben – vagyonmegosztások vitáiban – válóper ügyfélszolgálat az érdek kockázat és válás kommunikáció területére– válás ügyelet!

 

Bejelentkezés  válás pont kérdéseivel, saját házassági válság üggyel, tervezett válással, kigondolt válóperrel: 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-17h)
E-mail, itt is kérhet időpontot:  valasok@webmail.hu

Válás miatt minden nő számára érdemes irodánkat felkeresni - a válóper start módja, minősége fontos a nőnek!