Válás beadása tiszta lap mellett? Nő a bíróságon mire figyeljen!

Válás és tiszta lap! Nő a bíróságon gondolkozzon előre!

 

Ma a nő a bíróságon ritkán tud a válás beadása mellett tiszta lappal a bírósági tárgyalásra indulni!

 

Válás menete több tényezőtől függ, de a rossz válás  menete felismerhető!

Hasonlóan a nő számára a rossz egyezség bíróságon, vagy bíróságon kívül felismerhető kell, hogy legyen.

Rossz az egyezség, ha nincs alapos figyelemmel a nő valós körülményeire, valós méltányos érdekeire, hátráltatja az újrakezdést.

 

A nő számára rossz megállapodás, még bőven lehet jogszerű, belekerülhet bírósági iratba, mert a per szempontjából rövidítést jelenthet!

 

A jog keretei a megállapodások széles körét elviseli, jogszerűnek tartja. 

Nő a  bíróságon a válási szakértők közreműködése  nélkül, a megállapodások kidolgozásának szakemberei nélkül nehezen fog jó megállapodást kötni!                     A pereskedés logikája és gondolkodása más.

 

Válás jó menete, válás méltányos lezárása valódi titka a nő és több szakterület együttes feladataiban, válás előtti, válóper beadása előtti közös munkájában van!   

Ez képes tényekben figyelmet adni a nő részletes körülményeinek, méltányos érdekeinek. (pl. TFKKE házastársi tartás igénye és átgondolása stb.)

 

Válás menete, amikor a nő a bíróságon számol el az előző évekkel!        Válás lap oldalunk, amely nálunk a  nőknek közvetlenül hasznos, de a szakembereinkkel való személyes  konzultációkat nem tudja  pótolni!

 

A válás beadása az egyik sarokpont, amely előtt a nő számára fontos és hasznos idő áll rendelkezésre a válásra való felkészülésében!

Minden nő számára fontos válóperes információ, hogy a bíróság ítélete még nem feltétlen azonnali készpénz, vagyis a további élet és költözés gondjai maradnak hosszabb-rövidebb ideig!

 

Nő válóperes tárgyalásokon a szülői jogok területén és a vagyoni elszámolás kérdései területén számíthat nehéz folyamatra.    Válóper life valós jelenség - érdekek, érzelmek túlhangoltságával.

 

 Ügyfél bejelentkezés, kapcsolatfelvétel a nők részéről hétköznapokban:

 

 06-305-992-842 (munkaidőben 10h-18h)                        E-mail: valoperek@gmail.com 

 

Ne kerüljön váratlan helyzet miatt a rossz megállapodás következményei közé!