Anya válik, asszony válik - válás menete a nő igazi ügye és válás stratégia alakítható!

Anya válik, asszony válik a nő ügye bíróságon - válás menete és válás stratégia

 

Ma szinte köztudomású, hogy a válás menete 2019 évre megváltozott - más a mozgástér az anya számára, ha döntött és elválik, elköltözik!     Válás zóna több belső időszakra osztható - az anya  lehetőségei szerint!

 

Válóper nem feltétlenül  bíróságon zajló "állóháború", a nő önállóan eljárva, szakembereinkkel elkerülheti a válóper állóháború kibontakozását!

Ha az anya válik, nő a válóper beadása mellett határozza el magát, számára a válás menete és a jó válás kommunikáció felkészültsége a későbbi újrakezdést, egy új mozaikcsalád későbbi létrejöttét javíthatja.

Irodánk a válás stratégia körülményeinek közös értékelése közben,válóperes kommunikáció javítása mellett, a válóperek közvetlen élményhátterét is feldolgozza a hozzánk forduló anyákkal, nőkkel. (Emberi méltóság érvényesülése, közvetlen tapasztalatok stb.)

Számos dolgozó nő, gyermeket nevelő anya már a házasság alatti cégek ügyeiben kéri szakembereink munkáját! (Mérlegek összevetése, cég értékbecslései stb.)

 

Minden nő ráébred a bíróságon, hogy a válás beadása napjától számított 1-12 hónap egy olyan időszak, ahol a válásban előre eredményeket tud elérni szakembereinkkel.

Válás nyomtatványok kitöltése, a válás menete időszakai velünk jó használható időszakok az anya számára válóperben.

A külön vagyonmegosztási pereskedés elkerülhető, ha a jó válóperes kommunikációval, szakembereinkkel közös munkával a vagyoni kérdések megoldásai közül kivitelezhetővé válik valamelyik megoldás! (Közös értékesítés a válás  zóna 1-12 hónapja alatt - E+woman szolgáltatás a megbízható ingatlanhirdetésben is támogatja a nőket!)

 

Válás zóna lehet eredményes egy anya szándékai szerint!   Nő ügye, hogy ne rossz válóper alakuljon ki!

 

Minden nő számára fontos válóperes információ, hogy a bíróság ítélete még nem feltétlen azonnali készpénz, vagyis a további élet és költözés gondjai maradnak hosszabb-rövidebb ideig!

 

Nő válóperes tárgyalásokon a szülői jogok területén és a vagyoni elszámolás kérdései területén számíthat nehéz folyamatra.    Válóper life valós jelenség - érdekek, érzelmek túlhangoltságával.

 

 Ügyfél bejelentkezés, kapcsolatfelvétel a nők részéről hétköznapokban:

 

 06-305-992-842 (munkaidőben 10h-18h)                        E-mail: valoperek@gmail.com