Nő vagyonmegosztás beadása idején! Nő a bíróságon a házasság felbontása után?!

Nő a bíróságon! Közös értékesítés jó téma a nőnek per előtt!

 

Magyarországon a túlzottan az ügyvédek által válóperes állóháborúvá tett válóper sajátossága, hogy a házasság felbomlása után - ott marad egy új per igénye a vagyon elrendezése, vagyon elszámolása szükségessége a nőknek!

 

Minden való válás tapasztalat azt erősíti meg, hogy a nőknek a jó válóperes kommunikáció, a komoly válás stratégia a válás menete kommunikációjában, jelentős időt, néha éveket és  erős kiadásokat takarít meg!

Nő a bíróságon pontosan érzékelheti, hogy a volt házasok szándékai, a szándékok jó válóperes kommunikációja a méltányosság, vagy a másik félnek behatároltan fontos csereérdek miatt számára jobb eredményt hozhat, mint a száraz jogi alapon meghozott bírói ítélet! (Láthatás napjai stb.)

 

A válás utáni vagyonmegosztás, mindig gyengébb pozíció a nőknek, mint a nő kiinduló helyzete a válóper beadása előtt.

 

Közös értékesítés egy ajándék a nőknek, ha a jó válóperes stratégia útján jön létre és valósul meg!

 

Nők a bíróságon, egy részben már szüneteltetett házasság felbontása tárgyalások közben érzékelheti - a válóper beadása óta kb. 9-12 hónap eltelik, s még a válás belső feltételei, válási elsődleges témái sincsenek megoldva.

 

Gyorsjelentéseink a nőknek biztos pont a válás gondolkodása  közben!

 

A közös értékesítés egy hatékony , szinte ajándék megoldás a nőnek - ha a harmadik nem peres szemléletű szakmai szereplővel, a válás szakértővel a közös értékesítés feltételei jó kitárgyaltak, erős iratban kerülnek rögzítésre a részletek! (Akár minden más válóperes részlettől függetlenül.)

Közös értékesítés - nem a véletlenre bízva - a válóperes problémák jó részében bizalmat teremt a válás kulturált lezárásához. (Nagyobb pénzösszeg, korrekt hirdetések, korrekt elszámolás a bizalom alapja lesz a többi témában is!)

 

A  közös értékesítés válás beadása előtt, válóper közben, válás után adhat jó megoldást a nőnek, tiszta lap lehet a nő számára!

 

Minden nő számára fontos válóperes információ, hogy a bíróság ítélete még nem feltétlen azonnali készpénz, vagyis a további élet és költözés gondjai maradnak hosszabb-rövidebb ideig!

 

Nő válóperes tárgyalásokon a szülői jogok területén és a vagyoni elszámolás kérdései területén számíthat nehéz folyamatra.    Válóper life valós jelenség - érdekek, érzelmek túlhangoltságával.

 

 Ügyfél bejelentkezés, kapcsolatfelvétel a nők részéről hétköznapokban:

 

 06-305-992-842 (munkaidőben 10h-18h)                        E-mail: valoperek@gmail.com