Válás beadása, majd nő a bíróságon! Women válástervező szolgáltatások, igazi ajándék a nőnek!

Válás, válóper előtt - hogyan állhat a nő a bíróság előtt?

Válás beadása előtt a nők lehetősége széles körben nyitott!   Válás, válóper előtt - hogyan állhat a nő a bíróság előtt?

 

Nők bíróságon lezajlott tárgyalásai után,  a válóperes tapasztalat megerősíti: a válás kommunikáció és azon belül a válóperes stratégia igen hangsúlyos egy nő válása számára!

Egészen más a nők számára a bíróság és a jog kerete, ennél sokkal méltányosabb és élethelyzetekhez igazodóbb a nő jó egyezsége, a megfelelő válóperes kommunikáció után. (Családi ingatlan természetbeni megoszthatósága stb.)

Ez történhet kötött eljárási keretben (Igazságügyi mediáció), de történhet ügyvédek bevonásával (Kollaborációs keret), leggyakrabban és talán legéletszerűbben a felek és bizalmi meghatalmazott (közös rokon, hitéleti szereplő, szakember pl. pszichológus stb.) körben, majd a megállapodás ügyvédi, ill. közjegyzői okiratba foglalással.

 

Házasság belső feltételeit a házasfelek alakították ki!  A válás megoldása is jó, ha közvetlenül közöttük kerül rendezésre a válóperes kommunikáció megerősítése után!

 

Válóper  beadása előtt a nő személyes megbeszéléseinken közelebb kerülnek saját körülményeik, szándékaik leírásához, válóperes kommunikációs megfogalmazásához! (Nehezen bizonyítható másodállások stb.)

Ennek jelentősége kihat a későbbi válóperes folyamatra, a válás menete során. A válás beadása, válóper beadása kérelmeinek tartalma nagyban változhat, ha a nő  nálunk megismert válóperes kommunikációval és szakembereinkkel közösen tekinti át saját céljait és szándékait. Jó szolgáltatás ajándék a nőnek!

 

Kiköltözés egyik kulcsa a közös kérelem, a jó megállapodás a házas felek között.

 

 Minden nő számára fontos válóperes információ, hogy a bíróság ítélete még nem feltétlen azonnali készpénz, vagyis a további élet és költözés gondjai maradnak hosszabb-rövidebb ideig!

 

Nő válóperes tárgyalásokon a szülői jogok területén és a vagyoni elszámolás kérdései területén számíthat nehéz folyamatra.    

 Ügyfél bejelentkezés, kapcsolatfelvétel a nők részéről hétköznapokban:

 06-305-992-842 (munkaidőben 10h-18h)                        E-mail: valoperek@gmail.com