3 nagyon fontos téma a nőnek! Nők a bíróságon elhúzódó válás miatt, a nőügyek!

3 nagyon fontos téma a nőnek válás időszakban! Nőügy a téma! Válás elhúzódása!

 

Válás a nőnek fontos téma, igazi problémás feladat!  3 fontos téma a nőnek a bíróságon!

 

Valódi női probléma a házasság válsága, majd a női döntés, a válás kimondása otthon, később adott ügyben a bíróság előtt!

Nő bíróságon a válás miatt, a vagyonmegosztás miatt sok probléma részese lesz, de talán a 3 nagyon fontos téma a következő:

 

I. Nő a bíróságon ismerje  fel, hogy a jog nem tud jó válaszokat megadni sok különböző élethelyzetre!    Válóper beadása előtt a nő szakembereinkkel tud sokoldalúan felkészülni! Válás kommunikáció ma igen lényeges.

 

II. Nemzetközi válás, nemzetközi vagyonmegosztás egyik akadályozó feladata a fordítás, a más országból beszerzendő iratok, szakvélemények időigénye!

 

III. Több éve vontatottan haladó vagyonmegosztás eseteiben a nő számára érdemes felülvizsgálnia saját döntéseit, vagy a megbízott ügyvéd szakember munkáját! (A bírósági végzések, felhívások erre jó információt adhatnak.)

 

Nő a bírósági per előtt keresse fel ügyfélszolgálatunkat!    Mindhárom téma közösen átgondolandó!

 

Nagy számban megtörtént válások gyakorlati információi mellett a szakmai tudás és a közvetlen figyelem, amivel fogadjuk a válás előtt, válóper beadása közben a nőket, anyákat!

Elhúzódó válás, elhúzódó válóper oka néha , éppen a válási kommunikáció szerepének alul értékelése a nő részéről válóper beadása előtt!

 

Ehhez gyakran több, egymástól eltérő szakterület szakemberei adhatnak megfelelő segítséget! (Irodánknál könyvelő -írásszakértő - speciális terapeuták - ügyvédek - orvos biztosít a nők teendőihez szakmai hátteret.)

Nő válóper első időszakában, válási kommunikáció - magatartás válóperes tárgyalásokon - a szülői jogok területén és a vagyoni elszámolás kérdései területén számíthat nehéz folyamatra.

    

 Ügyfél bejelentkezés, kapcsolatfelvétel hétköznapokban: 06-305-992-842 ( hétköznapokon munkaidőben 10h-17h)                       Bejelentkezés időpontért: valasok@webmail.hu