Anya válik - Anya válóper beadása - 2019 egy új év

Anya válás elhúzódó válóper helyett!

 

A könyv, a film mindig az író, a rendező szemüvegén át mutatja be , ha a történetben az anya válik, az asszony válóperbe fog!

Baba ma a válásban, baba a  bíróságon komoly vita téma!

 

Itt közreadott "válásról anyáknak, válásról asszonyoknak" szempontú gyorsjelentések az élet adta válóperek, válási helyzetek tapasztalatait ötvözi a bírósági tárgyalótermi tapasztalatokkal, az anya emberi méltósága megőrzése céljával kiegészítve!

 

Az ünnepek előtt, az ünnepek alatt, az év végén az anya  életében stresszes intenzív időszak van, amikor a rosszul alakult házasság feszültsége válási döntést eredményezhet a konfliktusok mentén.

Kerülje el a durva jeleneteket!        2019 már itt kopogtat, 2019 egy új év az anya, az asszony számára!

Ősszel beadott válási kérelmekhez december elején érkeznek hiánypótló végzések az egyedül váló anyák számára,, ezekhez érdemes alapos felkészülés - szükség szerint határidő hosszabbítási kérelem beadása.

 

A gyerek sorsának rendezése, a női autó ügye, a volt építkezés  és CSOK felmerülő problémáiban szerencsésebb, ha szakembereink vesznek részt - a válás kulcsa álláspontunk szerint  is a TFKKE válási kommunikáció, annak jó időben való megindítása szakembereinkkel közös munka és felkészülés után.

Válóper beadása 2019, anya ügye 2019 évben sok figyelmet érdemel!  Már ismertek a perrendtartás első tapasztalatai, melyek meglepetéseket hozhatnak asszonyoknak, ügyvédeknek, de a nők munkahelyeinek is! (Tárgyalási napok gyakorisága  stb.)

 

Sem a bírságolás, sem a büntetőjogi alakzatok nem a megnyugtató válóper, megnyugtató válás irányába vezetnek……..

Rossz házasság utáni válási esetek - Szülői vitákban – Nagyszülők láthatási vitáiban – válóperes ügyekben – vagyonmegosztások vitáiban!

 

Bejelentkezés saját üggyel, válással, válóperrel:

06-305-992-842(hétköznapokon 10h-17h)                 valoperek@gmail.com            

   Adja tovább kolléganőinek, barátnőinek!