Ítélkezési szünet II. - Háztartásbeli feleség, vagy dolgozó nő számára időnyerés!

 

Aktuális információk a háztartásbeli nők, vagy éppen dolgozó anya számára!

Anya-dolgozó feleség-igazi nő szerepei ma a dolgozó nő idejét "logisztikailag" túlterhelik.

Ha a házasság vége jelei beérnek, a válóper, vagyonmegosztás egy új idő-pénz - lelki teher követelménysorozat lesz a dolgozó nő, vagy háztartásbeli feleség számára.

 

Az ítélkezési szünet nyáron - az iskolai szünettel egymást fedve, talán a válásra gondolók legtisztább cselekvő időszaka!

Budapesti válóper, vidéki válóper ebben hasonló, bár számos eltérés kimutatható a válások eseteinél.

Háztartásbeli feleségek ügyei azt jelzik munkánk során, hogy számukra a válás előtti női érdekvédelem, emberi méltóság védelme, válási kommunikáció információi még erősebben bírnak jelentőséggel, mint az aktív és dolgozó feleség életében és válóperében.

Ehhez a személyes ügyük konzultációira egy optimális időszak a nyári szabadság, az ítélkezési szünet!

 

Vigyázat egy gyerekkel, vagyonnal, ingatlannal rendelkező házasság végén legkevésbé a házasság felbontása  kérelem formanyomtatvány beküldése lesz az izgalmas a váláskor!  (Ennek kitöltésében a későbbi hiánypótlások csökkentése érdekében jó, ha válási mediátorok, női érdekvédelem szakemberei, más szakemberek segítenek stb.)

 

Háztartásbeli feleség gyakran nem is ismeri a házasságban létrejött minden vagyon összes részelemét.

A válások konkrét eseteinek ismeretében jó válás a  - a komplex válás. (Válás és vagyonmegosztás előkészített egy menetben stb.)  Erről már itt is írtunk!

Ehhez ad némi időkeretet a háztartásbeli nő, a dolgozó nők számára a nyári ítélkezési szünet. Ekkor is érdemes irodánkhoz fordulni!

                                                           Válás lehet takarékos és lehet drága válás! Válás ára ne rontsa  le a válás sikerét!

 

Nincs rosszabb, mint az átgondolatlan válás a dolgozó nő életére nézve.........

 

Nyugodt válóperre felkészülés - Rossz házasság utáni válási esetek - Szülői vitákban – Nagyszülők láthatási vitáiban – Válóperes ügyekben – Vagyonmegosztások vitáiban!

Bejelentkezés saját üggyel, válással, válóperrel: 06-305-992-842(hétköznapokon 10-18h) valoperek@gmail.com                Adja tovább kolléganőinek, barátnőinek!