Válás lehet takarékos és lehet drága válás! Válás ára ne rontsa le a válás sikerét!

Válás lehet takarékos és lehet drága válás! Válásról a gyakorlatban!

 

A válás ára számos vita forrása!  Gyorsjelentésünkben a válás ára alatt, a válás összes kiadását értjük, díjakkal együtt!

 

Régi tapasztalat az elvált nők között, hogy a válás akkor lesz drága, ha nagyon elhúzódik, vagy nagyon előkészítetlen volt!

Válóperes tárgyalások légköre, eseményei igazolják, hogy az idő múlása a válóper előkészítetlenségével fordítottan arányos.   A válásról sok tévhit kering, de az 500.000Ft körüli kiadás átlagos egy nem elhúzódó válás alatt!

Nő számára az elrontott válás takarékossága nem jelent semmilyen előnyt.

 

Egy jó válás ára attól olcsóbb valójában, hogy a nő a bíróságon, anya a bíróságon elérte céljait.

 

Az új Ptk.szemlélete, az új Pp. gyakorlata külön kihívást jelent a nőnek váláskor, mert előkészített, megállapodás nélküli esetben, a vagyonmegosztás külön peres eljárásban lesz csak tárgyalható!

Nő válóper előtt  szakembereinkkel közösen, az előkészítéssel, a válási problémák szakértői válaszaival teheti takarékosabbá saját válását.  ( Egy épület szakkérdései időben megválaszolva sokat lendíthet a tévedések miatti konokságon stb.)

 

Nagy számban megtörtént válások gyakorlati információi mellett a szakmai tudás és a közvetlen figyelem, amivel fogadjuk a válás előtt, válóper beadása közben a nőket, anyákat!

 

Ehhez gyakran több, egymástól eltérő szakterület szakemberei adhatnak megfelelő segítséget! (Irodánknál könyvelő -írásszakértő - speciális terapeuták - ügyvédek - orvos biztosít a nők teendőihez szakmai hátteret.)

 

Nő válóper első időszakában, válási kommunikáció - magatartás válóperes tárgyalásokon - a szülői jogok területén és a vagyoni elszámolás kérdései területén számíthat nehéz folyamatra.

    

 Ügyfél bejelentkezés, kapcsolatfelvétel hétköznapokban: 06-305-992-842 ( hétköznapokon munkaidőben 10h-17h)                     

 

 Bejelentkezés időpontért: valasok@webmail.hu