Nő ügye a válás ma! Jó a nőknek a modern válás, modern válóper szemlélet!

Nő ügye a válás ma! Válás zóna a nők szakmai segítsége! Női téma, ha anya válik!

 

A nő számára a válás során, anya számára a válási kérdésekben több, mint fél évtizede biztosítunk ügyfélszolgálatot!

 

Válás zóna minden anya számára legyen az első, ha jó megoldásokon gondolkodik!

Anya a bíróságon érje el a célját, ha azok a célok ésszerűek és a gyerekei érdekét is szolgálják!

Minden anya válása más és más részletek mellett fogalmazódik meg - Ön is megérdemli a személyes figyelmet a válóper előtt!

 

Az Első Magyar Válási Intézet külön válóperes munkacsoportot biztosít a nő számára, az anya számára a válás nehézségeinek jobb megoldásaihoz!

Naponta ismerjük meg a nők válásában a női hátteret, az anyai szempontokat, illetve tapasztaljuk meg a nő bíróság előtti helyzeteit - ezért biztos lehetőség vagyunk a nő számára válásnál!

Közvetlen, személyes és telefonos bejelentkezés után egy alapos és részletes konzultáció (Méltányos ár-érték arányú, szolid díjjal, több szakmai résztvevővel) segít az anya számára személyes irányait megfogalmazni, döntéseit átgondolni!

 

Kérjük a bejelentkezés után az iratait, levelezéseit hozza magával!

 

A nyilvánosság kizárása a válóperben, csak a szakembereknek lesz kényelmesebb...................................ez minden anya számára később fontossá válhat!

 

Ehhez gyakran több, egymástól eltérő szakterület szakemberei adhatnak megfelelő segítséget! (Irodánknál könyvelő -írásszakértő - speciális terapeuták - ügyvédek - orvos biztosít a nők teendőihez szakmai hátteret.)

 

Nő számára megoldást adunk a közvetlen válás információk, közvetlen válási ügyfélszolgálat (felkészült szakemberekkel pl. orvos, közgazdász,ügyvédek, jogászok,mentálhigiénés szakemberek és műszaki szakértők, kommunikációs szakértők, igazságügyi szolgáltatók stb.) komoly lehetőség a házasság felbontása, vagyonmegosztás esetekben! 

Nő válóper első időszakában, válási kommunikáció - magatartás válóperes tárgyalásokon - a szülői jogok területén és a vagyoni elszámolás kérdései területén számíthat nehéz folyamatra.    

 Ügyfél bejelentkezés, kapcsolatfelvétel hétköznapokban: 06-305-992-842 ( hétköznapokon munkaidőben 10h-17h