Nő titok, nő egészség a válóperben! Elhúzódó válóper helyett!

Nő a bíróságon lehet bátor és magabiztos! Elhúzódó válóper helyett!

 

Nő a bíróságon lehet bátor és magabiztos! 

 

Különösen az a könnyed válóper a nőnek, ahol messze a válóperes első bírósági tárgyalás előtt a komplex válóperes megegyezés létrejön, lehetőleg okiratba foglalták. (Lakás a nőnek, vagyon a  nőnek váljon rendezetté egy újrakezdéshez.)

Szakmai munkánk egyik lényege, hogy a nő a  bíróságon minden életkörülményt, nőnek fontos részletet önállóan előadhasson, lehetőleg már régen túl az okos női válás kommunikáció eszközeivel létrejött erős és nyugodt komplex válóper egyezségen.

 

Igazi titok a nőnek, hogy kerülje a részletes egyezkedés helyett csak erőszakos és erre bátorító retorikát használó ügyvédet, legyen az nő ügyvéd, vagy férfi ügyvéd..............a hosszú válás és külön vagyonmegosztás számláját a nő fogja megfizetni!

Hasznos tudni minden nőnek, hogy a válóperes tárgyalás nyilvánossága, később még szolgálhatja a nő érdekeit!

Közeleg a Valentin nap, ha válás van a nő életébe a várakozásnál jobb megkeresnie irodánkat, hogy minél konfliktus mentesebben jöjjön el a nevezett ünnepnap.

 

Nő ma bíróságon már a nő kora problémáival, nő egészség romlásának hátrányaival nyíltan tud foglalkozni.

A 40+nő válásokban a házastársi tartás valódi igény lehet!

 

Válás női teendői között a válási kommunikációs stratégia jó meghatározása, a válás szándékainak, tényeinek szakértői válaszai összerendezése első helyen áll!

Ehhez gyakran több, egymástól eltérő szakterület szakemberei adhatnak megfelelő segítséget! (Irodánknál könyvelő -írásszakértő - speciális terapeuták - ügyvédek - orvos biztosít a nők teendőihez szakmai hátteret.)

 

Nő számára megoldást adunk a közvetlen válás információk, közvetlen válási ügyfélszolgálat (felkészült szakemberekkel pl. orvos, közgazdász,ügyvédek, jogászok,mentálhigiénés szakemberek és műszaki szakértők stb.) komoly lehetőség a házasság felbontása, vagyonmegosztás esetekben! 

Nő válóper első időszakában, válási kommunikáció - magatartás válóperes tárgyalásokon - a szülői jogok területén és a vagyoni elszámolás kérdései területén számíthat nehéz folyamatra.    

 Ügyfél bejelentkezés, kapcsolatfelvétel hétköznapokban: 06-305-992-842 ( hétköznapokon munkaidőben 10h-17h