Nő éve legyen 2019! Szolgáltatás a nőnek nap, mint nap irodánknál egyszerre szakmai és kényelmi!

 

Ma a női téma a beszélgetésekben előbb-utóbb a válás, válás menete változásai, a válóper eseményei a  maguk nyers valóságában.

Válásról a nőnek oldalainkon sok apró, de meghatározó részletet adunk át - hasznos ajándékként.

Nálunk a válás a téma, gyorsjelentéseink nőknek készülnek - tárgyalóteremből belülről és személyes, türelmes válási konzultációkon személyes ismeretekből!

 

Egy anya bíróságon, egy asszony a bíróságon ne legyen emberi méltóságában kiszolgáltatott!   

Ez cél, a valóság a válások közben egészen más képet rajzol fel a válóperekben érintett asszonyok számára.

 

A válás különböző szakaszokból áll, melyekben az irodánk munkája, a szolgáltatások nőnek hol intenzíven szakmai, hol nőt erősítően kényelmi szolgáltatás!  (Kényelmi szolgáltatás pl. egy irat fordítása, vagy tulajdoni lap beszerzése külföldi ingatlanról stb.)

 

Szolgáltatás nőnek függ a  nő személyiségétől, az önállóságától!  Irodánk az önállóan eljárni akaró asszonyok mellett is támogató, kényelmi szolgáltatásokat biztosít!

 

Egy új év megfogalmazása nálunk egyszerű és tömör:     2019 legyen a komplex válásokban sikeres nők éve  nálunk!

 

Minden nő számára fontos válóperes információ, hogy a bíróság ítélete még nem feltétlen azonnali készpénz, vagyis a további élet és költözés gondjai maradnak hosszabb-rövidebb ideig!

 

Nő válóperes tárgyalásokon a szülői jogok területén és a vagyoni elszámolás kérdései területén számíthat nehéz folyamatra.    

 Ügyfél bejelentkezés, kapcsolatfelvétel a nők részéről hétköznapokban: 06-305-992-842 (munkaidőben 10h-17h)