2019 az új év! Asszony, ha válik előbb tudjon meg részleteket a mai válásról!

 

Minden új év változásokat hozhat az asszonyok, anyák életében. 2019 a válás területén a bátrabb cselekvés éve lehet az asszonyok számára!

Problémás válás, problémás élet a válási idő körül az asszonyok számára!

Válásról anyáknak, válásról asszonyoknak a megbízható és segítőkész válás ügyelet, válási iroda sok részletről tudnak beszámolni, amelyek a válási kommunikáció eredményességéhez szükségesek!

Asszony a bíróságon a tárgyilagos, de nem részrehajló bíróságokkal találkozhat - régi közvélekedések mára már nem érvényesek.............

 

Asszony, ha válik döntően az előkészítésre kell, hogy figyelmet szenteljen!

Válóperben az asszony hamar megtapasztalja, hogy egyezség nélkül mennyire előtérbe kerülnek a komoly szakértői kérdések! (Gyerek-szülők viszonya a pszichológia szakterületéről kaphat válaszokat, míg a közösen épített ház elszámolása az építési költségszakértőktől kaphat fontos útmutatásokat stb.)

 

Asszonyok számára a gyerek és munka mellett nem könnyű eljutni szakembereinkhez.

A vidékről érkező, vagy külföldről hazautazó asszonyok számára válási ügyfélfogadás és válási ügyelet biztosítja, hogy asszony a válás közben ne maradjon egyedül a gondokkal!

Professzionális válási szakemberekkel a gondok is kisebbednek, a válás válaszai pontosabbak lesznek irodánknál!

 

Van jelentősége annak - kiskorú gyermek felnövése után - , hogy kinek a jogcíme alapján használják az ingatlant a házasság alatt.

 

Minden nő számára fontos válóperes információ, hogy a bíróság ítélete még nem feltétlen azonnali készpénz, vagyis a további élet és költözés gondjai maradnak hosszabb-rövidebb ideig!

 

Nő válóperes tárgyalásokon a szülői jogok területén és a vagyoni elszámolás kérdései területén számíthat nehéz folyamatra.    

 Ügyfél bejelentkezés, kapcsolatfelvétel a nők részéről hétköznapokban: 06-305-992-842 (munkaidőben 10h-17h)