Válás a nő jogai és a nő teendői között zajló kommunikációs folyamat ma!

 

Válás közben a női jogai gyakran kerülnek említésre, de még a bírósági tárgyalások között is akad olyan ügyvédi retorika, amely már sérti a nő emberi méltóságát.........

Rosszul sikerült válóper előfordul neves színész, sportoló, vagy női celeb életében is.

Válás rosszul fog sikerülni, ha valaki csak a női jogaira hivatkozik, de a válás teendőit halasztja, halogatja, mulasztja.

 

A válás egy a válási kommunikáció medrében zajló folyamat, ahol a közvetlen kommunikáció adhat gyors válóperes eredményt, jó megállapodást!

Ön is szeretne  sikeres válást, gyors vagyonmegosztást?   Itt is jelentkezhet személyes problémájával!

Nem véletlen a statisztika mutatószáma, a válás elindítása döntő többségben a nő jogai gyakorlása révén kezdődik el!                     Sok az ügyfél tévhit a kereset beadásáról, a formanyomtatvány "mindenhatóságáról."

 

2018-ban sok az elutasított válóperes kereset.

Válás női teendői között a válási kommunikációs stratégia jó meghatározása, a válás szándékainak, tényeinek szakértői válaszai összerendezése első helyen áll!

Ehhez gyakran több, egymástól eltérő szakterület szakemberei adhatnak megfelelő segítséget! (Irodánknál könyvelő -írásszakértő - speciális terapeuták - ügyvédek - orvos biztosít a nők teendőihez szakmai hátteret.)

 

Nő számára megoldást adunk a közvetlen válás információk, közvetlen válási ügyfélszolgálat (felkészült szakemberekkel pl. orvos, közgazdász,ügyvédek, jogászok,mentálhigiénés szakemberek és műszaki szakértők stb.) komoly lehetőség a házasság felbontása, vagyonmegosztás esetekben! 

Nő válóper első időszakában, válási kommunikáció - magatartás válóperes tárgyalásokon - a szülői jogok területén és a vagyoni elszámolás kérdései területén számíthat nehéz folyamatra.    

 Ügyfél bejelentkezés, kapcsolatfelvétel hétköznapokban: 06-305-992-842 ( hétköznapokon munkaidőben 10h-17h