Válóper és baba, válóper és gyerek,40+ feleség,50+asszony válóper problémái!

 

Napjaink női válópereiben a nehezebb ügyek az asszony gyerekkel  válásai, illetve az asszony 40+ éveiben beálló betegség és ezzel a betegséggel válás.

Ön már hallott olyan válóperről, ahol egy hosszan beteg feleség házasság felbontásánál még szóba sem került az asszony rászorultsága, a házastársi tartás igénye?!    Mi tudunk ilyen válóperről..........

 

Személyes konzultációkon derül ki legtöbbször, hogy az ilyen igény elmaradása, a megfelelő közvetlen válási kommunikáció hiányában, vagy a perbeli bizonyítás alapossága hiányaiban van ennek oka.

 

Minél későbbi életkorban kerül az asszony a nem várt válóperben bíróság elé, annál nagyobb az esélye, hogy önhibáján kívül nem képes magát eltartani a házasság felbontása után.

Az egészség alakulása, olyan, mint az  időjárás - jósolható, de nem tudható biztosan.

Gondolt már arra, hogy háztartásbeli több gyermekes anya, mit tud kezdeni betegen egy rosszul sikerült válás után?

Asszonyok számára a házastársi tartás kérdéseinél a válasz egy részét a betegjogi iratok és orvosi másodvélemény adhatja meg.    Irodánk szakemberei ezekben a kérdésekben is rendelkezésre állnak!

 

Feleség számára a házastársi tartás reális igénye, s a felek közötti vagyonmegosztás válás előtti közvetlen kommunikációja egy okos megállapodással jó megoldást adhat a részletes bizonyítás elkerülésére!

Fontos információ a beteg  asszony számára, hogy különleges méltányos igénynél a házasság felbontása után is érvényesíthető az igény, ha jövedelem és vagyon alig van, vagy egyáltalán nincs.     Saját esetével itt is jelentkezhet!

 

Nő számára megoldást adunk a közvetlen válás információk, közvetlen válási ügyfélszolgálat (felkészült szakemberekkel pl. orvos, közgazdász,ügyvédek, jogászok,mentálhigiénés szakemberek és műszaki szakértők stb.) komoly lehetőség a házasság felbontása, vagyonmegosztás esetekben! 

Nő válóper első időszakában, válási kommunikáció - magatartás válóperes tárgyalásokon - a szülői jogok területén és a vagyoni elszámolás kérdései területén számíthat nehéz folyamatra. 

  

 Ügyfél bejelentkezés, kapcsolatfelvétel hétköznapokban: 06-305-992-842 ( hétköznapokon munkaidőben 10h-17h