Problémás szülők egyenlő problémás válóper! Mi a válás trend?

 

Hallott már 2-3 évig tartó házasság felbontásáról  szóló válóperről - vagyonmegosztás nélkül?!

Az elmúlt években a házasság felbontása perek is elhúzódtak akár  2, vagy 3 évig.

Szakmai tapasztalatunk, tárgyalótermek tapasztalata, hogy problémás szülők problémás válóper összefüggés alig talál kivételt.

Ha a válóperes kereset beadása elhamarkodottan történt, akkor a "Hajó elhagyta a partot!" 

Utólag rengeteg személyes női előadásból kiderül - mára számukra is világos a tény, váláskor a jog nem ad sok kérdésre megfelelően érzékeny választ!

 

Kirívó, de nem lehetetlen eset, amikor az anya lakókocsit kénytelen bérelni és gyámhatóságon kénytelen valótlanságok miatt magyarázkodni.

Máskor a közösen vitt cég marad ott, összes adósságával a kiskorú gyermeket nevelő háztartásbeli feleség oldalán - majd a másik beadja a válóperes keresetet?!

Az idősebb korosztály 50+ válópereiben az addigra beteg, rászorult feleség "asszonytartás" igényére születnek a bírósági tárgyalásokon képtelenebbnél képtelenebb hárító állítások.........közben felnőtt az adott házasságban több gyermek.   Ezek a helyzetek szakembereinkkel jó részben megelőzhetőek, elkerülhetőek!

Problémás  szülők a szülői felügyelet kérdéseiben sem tudnak fenyegetődzés, egymás zsarolása nélkül szépen tárgyalni önállóan.

  Szülői felügyelet és tőle részben külön a kapcsolattartás akár több bírósági tárgyalás témája lehet ilyenkor!

 

Sok problémás válás egyszerűbbé vált volna, ha időben fordulnak irodánkhoz, a jó válási kommunikáció megismerése, szakembereinkkel való közös  munka több érdemi megállapodáshoz, kevesebb meghurcoltatáshoz vezetett volna!          

Ebben az évben az ősszel is jellemző lehet a 30+anya, 40+anya válása gyermekkel,50+beteg feleség válópere megfelelő tartási igénnyel - ilyen házasságok felbomlásakor már komoly vagyoni érdekek is megtalálhatóak a válásban. (Óvatosság kell az állami támogatásoknál, hiteleknél stb.)

 

Nő számára megoldást adunk a közvetlen válás információk, közvetlen válási ügyfélszolgálat (felkészült szakemberekkel pl. orvos, közgazdász,ügyvédek, jogászok,mentálhigiénés szakemberek és műszaki szakértők stb.) komoly lehetőség a házasság felbontása, vagyonmegosztás esetekben! 

Nő válóper első időszakában, válási kommunikáció - magatartás válóperes tárgyalásokon - a szülői jogok területén és a vagyoni elszámolás kérdései területén számíthat nehéz folyamatra.    

 Ügyfél bejelentkezés, kapcsolatfelvétel hétköznapokban: 06-305-992-842 ( hétköznapokon munkaidőben 10h-17h

 

E-mailben is bejelentkezhet közvetlen ügyfélszolgálat útján a válás gondjaival: valas.no@eposta.hu

 Segítsen ismerősének, kolléganőjének, barátnőjének és az ő gyerekeiknek - adja át neki elérhetőségünket!