Anya és baba ha problémás a válás! Gyerekkel válni, körültekintést igényel!

 

Újra nagyüzembe kapcsolnak a bíróságok, ismét válási kérdések, akadályok és határidők állnak a nők elé a válás menete során...... (Nehezen fellelhető iratok, távol élő tanúk felkutatása stb.)

Válás gyerekkel összetett és  komoly ügy a dolgozó anya, háztartásbeli anya életében.

Nyári szabadság ismételt rosszul alakulása, az iskola közeledte egyformán vezethet a döntéshez - anya válik el.

 

Dolgozó anya váláskor nálunk megbízható szakmai iroda partnerségére, a válás problémáiban felkészült ügyfélszolgálatára talál.

Jó irány az anyák válásakor a válások gyakorlati tapasztalatai szerint, a gondos előkészítő - eljárásoktól független - személyes válási konzultációk után, érdemi válási kommunikáció megértése után, megállapodás közjegyző előtt és egyszerű, takarékos, de komplex válás!

 

Anya válásakor a gyermekek gondjai, az esetleges rivalizálás eltérő nemű és kötődésű gyermekek között komoly figyelmet érdemelnek.

Sok válóper lett volna számukra egyszerűbbé tehető, ha a szülők saját problémáik felnagyítása mellett, megértették volna gyerekeik problémáit. (Ki és hogyan költözzön el?)

Ha anya válik el, érdemes a szakkérdések fontos válási válaszainak beszerzése munkatársainkkal, irodánkban, majd komplex válóperre törekvés.(Házasság felbontása és vagyonmegosztás megállapodás alapján)

Ebben az évben az ősszel is jellemző lehet a 30+anya, 40+anya válása gyermekkel - ilyen házasságok felbomlásakor már komoly vagyoni érdekek is megtalálhatóak a válásban. (Óvatosság kell az állami támogatásoknál, hiteleknél stb.)

 

Nő számára a közvetlen válás információk, közvetlen válási ügyfélszolgálat Baba és mama válóper előtt, válóper után!(felkészült szakemberekkel pl. orvos, közgazdász,ügyvédek, jogászok,mentálhigiénés szakemberek és műszaki szakértők stb.) komoly lehetőség a házasság felbontása, vagyonmegosztás esetekben! 

Nő válóper első időszakában, válási kommunikáció - magatartás válóperes tárgyalásokon - a szülői jogok területén és a vagyoni elszámolás kérdései területén számíthat nehéz folyamatra.    

 Ügyfél bejelentkezés, kapcsolatfelvétel hétköznapokban: 06-305-992-842 ( hétköznapokon munkaidőben 10h-17hSaját problémák, saját válás előtt!

 

E-mailben is bejelentkezhet közvetlen ügyfélszolgálat útján a válás gondjaival: valas.no@eposta.hu

 Segítsen ismerősének, kolléganőjének, barátnőjének és az ő gyerekeiknek - adja át neki elérhetőségünket!