Problémás válóper, problémás válás,válás előtt közvetlen ügyfélfogadás!

 

A gyermektartásdíj ügyek fellebbezései (sok eset) azt mutatják, hogy a szülők vagyoni helyzete, jövedelmük, eltartott gyermekek száma nagyon különbözővé tesz házasság felbontása ügyeket az ország fővárosában, vagy éppen a határ menti kisvárosokban.

Problémás válás, problémás kérdései a nő részéről jelentősen csökkenthetőek, ha irodánk megbízható szakembereivel, a felkészült válási kommunikáció segítségével a szakkérdések, adatok, tények előre tisztázásra kerülnek.

Elköltözések válás előtt, szakítás után egy új szerelem, akár további eltartott gyerekeket is jelent. (Mozaikcsalád jelenség napjainkban stb.)

 

Problémás szülők válópere attól lesz később rossz emlékű, mert az emberi élethelyzetekre csak jogi választ erőltetnek rá a tárgyalóteremben.

Ön is hallott olyan válásról, ahol a kéz alatti kertészkedés, vagy szakmunkás  munka jövedelmét egy anya nem tudta bizonyítani a bíróságon?

Új Ptk. kifejezetten erős lehetőséget ad a gyermektartásra szorított félnek, hogy érdekeit részletesen bemutathassa a bíróság előtt. (Albérlet, más országrészbe ingázó életmód stb.)

Nő kérdése több irányba hozhat válaszokat.

 

Fontos a válóperek előtt tudni, hogy a gyermek méltányolható szükséglete a meghatározó - ez  a magasabb jövedelműek érdekeit előnybe részesíti. (Nem egyszerű matematikai képlet a gyermektartásdíj meghatározása stb.)

A nő emberi méltóságát a szülők jövedelme, vagyoni helyzete körüli állítások kezdik ki legjobban a házasság felbontása eseteiben.

Megbízható szakemberekkel jobb ezt elkerülni, közvetlen ügyfélszolgálat és a jó válási kommunikáció sokat tehet a női méltóság megtartásáért eljárásokon kívüli eszközökkel, de az eljárásokban is.

 

Minél több az eltartott gyermek, annál valószínűbb a kötelezett jövedelmének 50% mértékű terhelés.

Ősszel nagyon hiányzik a gyerek számára, gyerek neveléséhez a meg nem érkező tartásdíj - erről nagyon sok anya mesélhetne!

 

Nő számára a közvetlen válás információk, közvetlen válási ügyfélszolgálat (felkészült szakemberekkel pl. orvos, közgazdász,ügyvédek, jogászok,mentálhigiénés szakemberek és műszaki szakértők stb.) komoly lehetőség a házasság felbontása, vagyonmegosztás esetekben! 

Nő válóper első időszakában, válási kommunikáció - magatartás válóperes tárgyalásokon - a szülői jogok területén és a vagyoni elszámolás kérdései területén számíthat nehéz folyamatra.    

 Ügyfél bejelentkezés, kapcsolatfelvétel hétköznapokban: 06-305-992-842 (munkaidőben 10h-18h) 

E-mailben is bejelentkezhet közvetlen ügyfélszolgálat útján a válás gondjaival: valas.no@eposta.hu

 Segítsen ismerősének, kolléganőjének, barátnőjének és az ő gyerekeiknek - adja át neki elérhetőségünket!