Női válás, nők információi problémás válás,női válás trend problémás ügyekben!

 

Iskolakezdés előtt, közvetlenül az ítélkezési szünet vége után a határidők, illetve az anya válóperekben a válás gyerekkel problémás kérdései, problémás tartásdíj elszámolásai kerülnek előtérbe!

A válások, válóperek közvetlen előadásai Önöktől, a bírósági gyakorlat tapasztalatai adják össze a válási gyorsjelentéseinket!                       A nők információi válásról nálunk közvetlen válásokra épül!

Amikor dolgozó anya válik gyerekkel, akkor a gyermektartásdíj érzékeny kérdés!        Erről írtunk itt is!

Mára már a Kúria és a fellebbviteli bíróságok rengeteg tartásdíj per fellebbezéssel találkoznak.

 

Eltérő gazdasági fejlettségű megyék, régiók részben eltérő válóperes problémás kérdéseket vetettek fel a válóperes bírók számára.  Ön is hallott sportkocsival járó, munkanélküli férfiakról?

Gyerekkel válás, anya válóperek esetén a szülők tartási képessége sok részlet mellett bizonyítható, míg a gyermek érdeke az elsődleges szempont!

Fontos, hogy a sikeres válás mindezeket jó válási kommunikációval, jó peres kommunikációval megoldja szakembereinkkel. Közvetlen kommunikáció felépítése, TFKKE szakmai módszertan)

Ha a nő velünk együtt felépíti, szakembereinkkel a tényorientált kommunikációt, a másik fél sokkal gyorsabban jut el a megállapodás belátáshoz.(Formalizált eljárások nélkül, súlyos peres kiadások nélkül...)

Nincs rosszabb gyermekes dolgozó anya számára, mint a Kúriára várni egy felülvizsgálandó gyermektartásdíj miatt...............................

 

Ősszel nagyon hiányzik a gyerek számára, gyerek neveléséhez a meg nem érkező tartásdíj - erről nagyon sok anya mesélhetne!

 

Nő számára a válási ügyfélszolgálat (felkészült szakemberekkel pl. orvos, közgazdász,ügyvédek, jogászok,mentálhigiénés szakemberek és műszaki szakértők stb.) komoly lehetőség a házasság felbontása, vagyonmegosztás esetekben! 

Nő válóper első időszakában, válási kommunikáció - magatartás válóperes tárgyalásokon - a szülői jogok területén és a vagyoni elszámolás kérdései területén számíthat nehéz folyamatra.    

 Ügyfél bejelentkezés, kapcsolatfelvétel hétköznapokban: 06-305-992-842 (munkaidőben 10h-18h) 

E-mailben is bejelentkezhet a válás gondjaival: valas.no@eposta.hu

 Segítsen ismerősének, kolléganőjének, barátnőjének és az ő gyerekeiknek - adja át neki elérhetőségünket!