Válóper, mint egy teljes film. Válóper most - váláskor női kérdés, válás megoldás!

 

Ítélkezési szünet hatással van a megérkezett válóperes keresetekre, a határidők jogszabályoknak megfelelően módosulnak.

Válóperes kereset postán mindig tartalmazza a másik fél által kitöltött válóperes kereset formanyomtatványt.

Válás kérdései, válás válaszai a dolgozó nők, háztartásbeli nők eseteiben a körülményektől, s a nők szándékaitól meghatározottak.         Tehetős családok jó válása a több vagyon miatt igen összetett.

 

A nők számára fontos válási információ, hogy a válás alakulása a kommunikáció állapotától, az okos válási kommunikáción múlik elsőrendűen!

Mit jelent ez a válóperes kereset postai átvétele után?

Sem dolgozó nő, sem háztartásbeli nő válás kérdéseivel, válás válaszaival nincs egyedül, irodánk megbízható partnere a válásról  gondolkodó nőknek!  

 

Válás kérdései szerteágazóak, ahogy a válás válaszai több szakterület szakembereivel válaszolhatóak meg pontosan, részletesen. (Nálunk orvos - írásszakértő - pszichopedagógus - jogászok - ügyvédek - műszaki szakértők - kommunikációs szakértők állnak rendelkezésére ügyfeleinknek!)

Válóperes kereset után fontos, talán a legfontosabb a jó válási kommunikáció erre személyes konzultáción (IM és FAT akkreditált TFKKE) programra építve készítik fel szakembereink.

Válás kérdései, válás  válaszai minden válásnál egyedivé válnak, mivel minden házasság felbomlása részletei más és más.

 

Két gyakori hiba, amit ne kövessen el a válóperes kereset átvétele után:

 

- Ne "műtse" önmagát saját esetében, keresse fel irodánkat, ahol több szakterület támogatja Önt!

- Ne higgye, hogy a jog kiváltja a felek közötti életszerű kommunikáció jelentőségét egy jó és sikeres válásban!  Fontos itt is írtunk róla!

 

Nő számára a válási ügyfélszolgálat (felkészült szakemberekkel pl. orvos, közgazdász,ügyvédek, jogászok,mentálhigiénés szakemberek és műszaki szakértők stb.) komoly lehetőség a házasság felbontása, vagyonmegosztás esetekben! 

Nő válóper első időszakában, válási kommunikáció - magatartás válóperes tárgyalásokon - a szülői jogok területén és a vagyoni elszámolás kérdései területén számíthat nehéz folyamatra.    

 Ügyfél bejelentkezés, kapcsolatfelvétel hétköznapokban: 06-305-992-842 (munkaidőben 10h-18h) 

 Segítsen ismerősének, kolléganőjének - adja át neki elérhetőségünket!