Dolgozó nő szabadsága - nyári szünet és ítélkezési szünet a bíróságon

 

Dolgozó nő számára a jól megérdemelt szabadság legtöbbek esetében a nyár közepére, nyár végére esik.

Igaz ez a bíróságokon dolgozókra szintén, így egy értékes átgondolási időszak adódik a válásokban résztvevő nők számára ilyenkor.

Női információk, női kérdések itt komoly jelentőséggel bírnak a válás egészére!

 

Az ítélkezési szünet 2018.  augusztus 20. napjáig tart.    Ez az időszak alkalmas a bírósági kezelőirodákon a válás közben, válóperekben a feleség, a nő személyes betekintésére az iratok pontos megismerésére!

 

Másik nagy csoport a nők táborában, akik a válás belső, személyes döntését megfogalmazták már, de gyakorlatban lépéseket még nem tettek..............

Számukra a válóperes tárgyalások szünete, az ítélkezési szünet és a nyári szabadság egyidejűsége a felkészülésre, a saját érdekeik védelmére információk begyűjtése, válóper előkészítése értékes időszaka lehet.

 

Az ítélkezési szünet, bár szűken, de teret adhat a válóper és vagyonmegosztás során gyakran elkerülhetetlen értékek, szakkérdések tisztázására.

(Számla nélküli építkezés házasság alatt szülői telken, telekhatár, használat várható megosztása szakértői munkái, tetőtéri beépítés házasság alatt és társasház viszonya pl. földmérő stb.)

Nincs rosszabb, mint az átgondolatlan válás a dolgozó nő életére nézve.........

 

Nyugodt válóperre felkészülés - Rossz házasság utáni válási esetek - Szülői vitákban – Nagyszülők láthatási vitáiban – Válóperes ügyekben – Vagyonmegosztások vitáiban!

Bejelentkezés saját üggyel, válással, válóperrel: 06-305-992-842(hétköznapokon 10-18h) valoperek@gmail.com                Adja tovább kolléganőinek, barátnőinek!