Háztartásbeli nő, háztartásbeli asszony a bíróság előtt!

 

Háztartásbeli asszony válóper beadása  előtt vegyen számot - autó, telek,hitel, cég!

 

Sok élethelyzet beszámoló, válás előtti konzultáció igazolja vissza, hogy a háztartásbeli feleség még kevésbé szeret bírósági tárgyalásra járni, mint dolgozó nő sorstársa.

Háztartásbeli nő érdekei, háztartásbeli feleség szándékai egy válás előtt még erősebben meghatározott a jó válás kommunikáció meglététől, vagy könnyen válik durva válóperré ennek hiányában.

 

Ha másik fél magatartása szeszélyes, mint az időjárás - kevésbé számíthat a hitel, cég, autó nyugodt rendezésére.

Eltérőek a jellemző igények, ha a háztartásbeli nő válik el. Saját üggyel itt jelentkezhet!

 

A házastársi tartás igénye 5-15 év háztartásbeli feleség években megbetegedett feleség részéről, egyre elterjedtebb.  Ennek jó válási kommunikációja számos bírósági tárgyalás előtti durva konfliktust megelőzhet.

Család és gyerekek, munka és magánélet egyensúlya a háztartásbeli feleség komoly munkája mellett tud létrejönni, tartóssá válni. Itt is erre hívtuk fel olvasóink figyelmét!

Ez az egész társadalom igénye, ehhez a háztartásbeli nő válóperes bírósági tárgyalásain megfelelő figyelem lesz szükséges.

 

Válóper beadása idején tenni kell, a válás nem egy film!

 

 

Azonban a háztartásbeli feleség részben kisebb-nagyobb mértékben kiesik a nem családon belüli konfliktusokból, ezek kezeléséből.

Meglepő, de a háztartásbeli feleség egy idő után a családban információktól kerül elzárásra a "pénzkereső férj" részéről.(Üzletrészek, adásvételek, néha még egy-egy bankszámla is a tiltólistára kerül.)

 

Családjogi törvény, új Ptk, bírósági gyakorlat a 30+ nők, 40+ feleség válópereiben kihatnak a bírósági perekben a döntésekre.

Rossz házasság után, legalább a válás legyen egyszerű, költséghatékony, viszonylag jó!

 

Sem a bírságolás, sem a büntetőjogi alakzatok nem a megnyugtató válóper, megnyugtató válás irányába vezetnek……..

Rossz házasság utáni válási esetek - Szülői vitákban – Nagyszülők láthatási vitáiban – válóperes ügyekben – vagyonmegosztások vitáiban!

Bejelentkezés saját üggyel, válással, válóperrel: 06-305-992-842(hétköznapokon 10-18h) valoperek@gmail.com                Adja tovább kolléganőinek, barátnőinek!