Nő élete, nő válópere bíróságon! Sok válóper rövidíthető, kiváltható!

 

Az aktív és okos feleség, okos nő éve lehet 2018 a válás, válóper nyári teendőivel!

Teljesen új perrendtartás, s teljesen új a váláskor a nő helyzete a költségkedvezmények kérelmezésekor.

Egy anya, ha válik, feleség válása gyerekkel praktikusan a nyár első hónapjában kezdődik el! (Külföldre költözések, vidékre költözések, iskolai  szünet, ingatlan miatti teendők stb.)

 

Évtizedes tapasztalatok mutatják meg, hogy a válás nő számára elfogadható megoldásai mindig a válás menete közben, a válás részletein múlik.

Minden feleség házassági életszakasza más és más, ahogy a vagyoni elszámolás lehetőségei is mások megtört házasságonként. (Autók, üdülési jogok, nyaraló, befektetések, üzletrészek stb.)

Válás, válóper előtt több teendője van szakembereinkkel egy aktív feleség válásakor a nőnek, mint magában a válóper közben!

 

Két jelentős szempont mindig felmerül a feleség válás, feleség válóper elején:

- Hogyan csökkenthető a válás költsége, kiadásai?

- Ezzel ellenhatóan miként oldható meg a komplex válás (vagyoni elszámolás és házasság felbontása)?

Személyes költségmentesség, személyes  költségkedvezmény a válópereknél ma nem illeszkedik igazán a valós jövedelmekhez, tehát sokat kell fizetni egy közepes vagyon mellett.

 

A válás a nő számára kihat későbbi életére, későbbi újrakezdés  lehetőségeire!

Látszólag hosszabb válási előkészület, szakembereinkkel történő előkészület magát a női válópert lerövidítheti, miközben a nő emberi méltósága, érdekei védelme nálunk biztosított marad!

 

Sokak számára gyermek és vagyon nélküli házasságból, vagy kisebb ingóságokkal a válóperes nyomtatvány kitöltése okozhat gondot!

 

Nők válási ügyfélszolgálata nálunk szakemberekkel, érdekvédelemmel áll a feleségek rendelkezésére, hogy ezekben az élethelyzetekben szerény díjazás mellett a 16-22 oldalas válási nyomtatványok jogtudatosan, a feleség érdekeit védő módon kerüljenek megbeszélésre, majd beadásra!

Az új Pp. az átgondolt válóper elindítást támogatja, mivel a jog nem adhat választ a női élethelyzetekre, házasság vége pszichés-közgazdasági-betegjogi-műszaki kérdéseire helyzeteire!

 

Nők számára szakembereink biztosítják a válás ügyfélszolgálatát, a nő emberi méltóságának védelmére, a nő érdekeinek védelmére! (Orvos - földmérő szakértő - ügyvédek - válóperes mediátorok - írásazonosító szakértő stb.)

 Ügyfél bejelentkezés, kapcsolatfelvétel a nők részéről hétköznapokban: 06-305-992-842 (munkaidőben 10h-18h)