Válás beadása idején, válóper alatt gondoljon a bírói mérlegelésre is!

 

Nő a válás előtt, válóper beadása előtt jól teszi, ha gondoskodik saját nyugalmáról, míg a válás előtti problémákban felkeresi irodánk válás ügyfélszolgálatát!   (Kapkodás, nyugtalan labilitás az érzelmekben sok kárt okozhatnak későbbiekben a válásban érintett feleség számára.)

 

Nő a bíróságon találkozhat a bírói mérlegeléssel, a tanúk tétova nyilatkozataival, kifogásolható igazságügyi szakértői szakvéleménnyel stb.

Ezek a körülmények a válóperrel kapcsolatos elképzeléseiket romokba dönthetik.

Szakmai tapasztalataink és bírósági tárgyalótermi élmények, a nő érdekvédelme érdekében egybeesnek - amit lehet azt közös  kérelemként, tárgyalások közötti megállapodásként érdemes a bíróság elé terjeszteni!

 

Anya, ha válik, feleség amikor válóperre adja a fejét, a kizárólagos használatról jobb a válóper előtt megállapodni az érvek, érdekek és szakemberek munkája mentén!

Ez a nők válóper előtti elképzelései, majd a megszületett ítéletek közötti tartalmi és döntési különbségekből egyenesen következik.

 

Aki a lakást, közös ingatlant elhagyja a használati jog vagyoni értékére, mint térítésre tarthat igényt.

Nő a lakás, családi ház elhagyásakor számíthat általában az egyidejű teljesítésre.

Kivétel azonban akad, amelyek a válóperek során meg is jelennek. (Távoltartás utáni helyzet, kiskorú  érdekeinek veszélyeztetése stb.)

 

Válóperekben kevés szó esik arról, hogy a felek jövedelmi és vagyoni viszonyai alapján létezik bírói mérlegeléssel megállapított térítési érték stb.

Ez nem sok jót jelent a válóperre készülő nő számára!        Különböző betegségek, munkanélküliség befolyásolhatja a bírói mérlegelést a válóper alatt.

 

Nő válóperes tárgyalásokon a szülői jogok területén és a vagyoni elszámolás kérdései területén számíthat nehéz folyamatra.   

 Nők számára szakembereink biztosítják a válás ügyfélszolgálatát, a nő emberi méltóságának védelmére, a nő érdekeinek védelmére! (Orvos - földmérő szakértő - ügyvédek - válóperes mediátorok - írásazonosító szakértő stb.)

 Ügyfél bejelentkezés, kapcsolatfelvétel a nők részéről hétköznapokban: 06-305-992-842 (munkaidőben 10h-18h)