Válás információk közvetlenül! Nő a bíróságon vagyonmegosztás miatt!

 

A válás, a vagyonmegosztás statisztikái folyamatosan változnak.  A hosszú házasságok az eltelt közös sok év után szintén nem mentesek a válóperektől.     40+nő válópere lehet váratlan a feleség, a családanya számára.

Válóper ítéletei rendelkezhetnek arról, hogy melyik fél milyen időszakon belül köteles kiüríteni az ingóságait, kötelezheti az egyik felet az ingatlan elhagyására.  

Nő a bíróságon a váláskor az egyik legérzékenyebb kérdésnek tekintheti, hogy az utolsó közös  ingatlan kizárólagos  használata kit fog megilletni, vagy a közös használat milyen megosztása történik meg.

 

A régen megkötött házasságok egyik komoly válóperes gondja, hogy előfordul az egyik fél  szüleinek ingatlanára való építés, s mivel a hosszú házasságból a gyerekek már kinőnek - a válóper vége a feleség számára is lehet erős meglepetés.

Lehet-e 20 év házasság után feleségként 5 milIió forint alatt kikerülni és ingatlanból kiköltözésre kötelezve távozni?

Sajnos ez a mai hosszú házasságok családi házas helyzeteiben előfordulhat.

 

A feleség bíróságon szembesülhet komolyan az alapfeltételekkel, így a Ptk 4:21.§. (1) bekezdése lényegével, gyakorlatias vonatkozásával.

A bíróság a házasságot bármelyik fél kérésére felbontja.

Feleségek számára a jogtudatosság fontos, a felkészülés a válóperre lényeges (szakértői szakvélemények, földmérői munka stb.) !

Folyamatosan fogadják kollégáink a válás gondjaival, válóperes megoldásokkal a jobb válás érdekében a feleségeket!

 

Nő számára a válási ügyfélszolgálat (felkészült szakemberekkel pl. orvos, közgazdász,ügyvédek, jogászok,mentálhigiénés szakemberek és műszaki szakértők stb.) komoly lehetőség a házasság felbontása, vagyonmegosztás esetekben! 

Nő válóperes tárgyalásokon a szülői jogok területén és a vagyoni elszámolás kérdései területén számíthat nehéz folyamatra.    

 Ügyfél bejelentkezés, kapcsolatfelvétel hétköznapokban: 06-305-992-842 (munkaidőben 10h-18h)