A nő bíróságon! Ha sok kérdés, a vagyonmegosztás, a válás hosszabb lehet!

 

Magyarországon a nő az, aki beadja a válóperes keresetet. Válási esetek többségében ezt hosszabb fontolás, mérlegelés előzi meg hónapokig tartóan.

Sajnos a barátok körében való beszélgetés, magányos mérlegelés nem egyenértékű a tudatos és szakembereinkkel való átgondolással!

 

Különösen sokak számára bizonytalan a házasság felbontása következményei, a válással meg nem oldott házassági közös vagyonok elszámolása problémái!

Házasság felbontása a vagyon nélküli házasságok végét tudja megkönnyíteni.

Aktív nő, aktív feleség a házasság éveiben sem tétlen pl. tartás vállalása, ingatlanok gyarapítása.

 

Ami a házasság boldog éveiben természetes, az a nő számára számtalan kérdés lesz a bírósági házassági közös vagy megosztása tárgyalásain! (Ki és hányszor teljesítette az idős  ember tartását? stb.)

A régi perrendtartás szerint zajló vagyonmegosztás gyakorlati tapasztalata, hogy az elszámolás perek rendre több évet vesznek igénybe.

Okos döntés időben irodánkat felkeresni, még a válás előtt, a válóper beadása alatt!

 

Nő számára a válási ügyfélszolgálat (felkészült szakemberekkel pl. orvos, közgazdász,ügyvédek, jogászok,mentálhigiénés szakemberek és műszaki szakértők stb.) komoly lehetőség a házasság felbontása, vagyonmegosztás esetekben! 

Nő válóperes tárgyalásokon a szülői jogok területén és a vagyoni elszámolás kérdései területén számíthat nehéz folyamatra.

 

Ügyfél bejelentkezés, kapcsolatfelvétel hétköznapokban: 06-305-992-842 (munkaidőben 10h-18h)