Válóper sok problémával jár ma is! Női útmutató szakemberektől!

 

 Válás, válóper, vagyonmegosztás ma sem jár kevés problémával.

Testi, lelki megrázkódtatás mellett ma a bonyolult vagyonmegosztási perek a nők ügyeiben nehezen, vagy egyáltalán nem indulnak el.

 

A sajtó hírei között ott szerepel, hogy több száz bíró és ügyvéd tiltakozik az új perrendtartás szabályai miatt. (ügyfélhátrányok, ügyvédi akadályozottság, bírói vélemények, állami jogvédelem hiányai stb.)

 

Tájékoztattak ügyfeleink olyan bíróságokról Budapest környékén, ahol több hónappal későbbre halasztotta a bíróság a kitűzött válóperes tárgyalásokat.

Egy házasság vége utáni bűntudat, szakítás utáni bizonytalanság, önostorozás időszakában ez tovább növeli a válásban lévő nő terheit.

Számos esetben az ideiglenes intézkedések iránti kérelem is része a válóperes keresetnek. (szülői jogok, kapcsolattartás stb.)         

Ennek okai többnyire komolyan vizsgálandóak a bíróság részéről, hiszen a válás a gyermek életét nagyon, de nagyon változtatja meg.

 

Több vagyonnal, több ingatlannal rendelkező családok válásainál, már a bíróság illetékessége is vitathatóvá válhat.

Nő számára, ha már muszáj válni, előnyösebb lehet a komplex válásban az, ha a nő adja be a válóperes keresetet, ha a nő lesz a felperes.

 

Nő számára a válási ügyfélszolgálat (felkészült szakemberekkel pl. orvos, közgazdász,ügyvédek, jogászok,mentálhigiénés szakemberek és műszaki szakértők stb.) komoly lehetőség a házasság felbontása, vagyonmegosztás esetekben! 

Nő válóperes tárgyalásokon a szülői jogok területén és a vagyoni elszámolás kérdései területén számíthat nehéz folyamatra.

 

Ügyfél bejelentkezés, kapcsolatfelvétel hétköznapokban: 06-305-992-842 (munkaidőben 10h-18h)