Rossz válóper helyett okos és tiszta válás a nő érdeke!

 

Ha már muszáj válni, akkor fontos összegezni a válások gyakorlati tapasztalatait munkánk során:Rossz válóper helyett okos és tiszta válás a nő valódi érdeke egy válás alatt.

Folyamatos bírósági tapasztalatok adják ezt a válóperes összefoglalást, mert panaszokkal érkeznek sokan, amikor  túlzó mértékben a jog eszközeivel szeretnének élethelyzetekre megoldást, ez pedig nem hoz számukra várt eredményt.

Tévedéseik e túlzott jogra koncentrálással az évek után felismerve, már csak korlátozottan orvosolhatóak.

 

Válóper előtt, a válóper alatt hasznos információ, hogy a válás szemlélete nem háború, hanem megtört párkapcsolat, tönkrement kommunikáció miatti veszteségek halmaza - legyen az bírósági tárgyalásokon, vagy okos megoldásként bírósági per előtti egyezségek szaktárgyalási alkalmai.

Magyarországon a nők életére, feleség élethelyzeteire a jog, a bíróság csak részben tud megfelelő választ létrehozni a jog eszközeivel.          Minden válás, család életében vannak  nehezen bizonyítható részletek stb.

 

Válóperben lévő nő számára fontos mérlegelendő tény, hogy a válóperekben a túl harciasnak tetsző ügyvéd nyilatkozatainak következményeit majd neki, a nőnek kell megélni, viselni!

Minél okosabb a válás, minél tisztább a válóper annál hosszabb ideig marad nyitva a kérdés, egyáltalán kell-e válóperes ügyvéd, vagy a válási mediátorokkal, szakmai szakemberekkel kidolgozott válási egyezség és a felek bíróság előtti megerősítő nyilatkozatai lesznek elegendőek?!

 

Nő számára, ha már muszáj válni,, akkor előnyösebb lehet a komplex válásban az, ha a nő adja be a válóperes keresetet, ha a nő lesz a felperes.

A házasság formális felbontása után (válás után) gyakran még nincs vége a megpróbáltatásoknak a nő számára válás, vagyonmegosztás ügyeiben.

 

Nő számára a válási ügyfélszolgálat (felkészült szakemberekkel pl. orvos, közgazdász,ügyvédek, jogászok,mentálhigiénés szakemberek és műszaki szakértők stb.) komoly lehetőség a házasság felbontása, vagyonmegosztás esetekben! 

Nő válóperes tárgyalásokon a szülői jogok területén és a vagyoni elszámolás kérdései területén számíthat nehéz folyamatra.

 

Ügyfél bejelentkezés, kapcsolatfelvétel hétköznapokban: 06-305-992-842 (munkaidőben 10h-18h)