Válás miatt bíróságon a nő mit tehet útmutató? Nők a válóperekben és előtte!

 

Nők és válóper a bíróságon mára szinte előbb-utóbb beálló élethelyzet.  Nők fontos irodája vagyunk, mivel a nő jogainak védelme is lényeges szempont munkánk  során.

Feleség, ha válóper előtt áll jól teszi, ha  különböző szakterületek szakembereivel konzultációkon egyeztet nálunk, a válóperes ügyfélfogadáson! (Orvos - írásazonosító - ügyvéd - mentálhigénés szakemberek - válási specialista érdekvédők stb.)

Válóper nem számít olcsó ügynek, különösen a sok vitával járó vagyoni elszámolások esetében.

 

Legfontosabb döntés a válóperes tárgyalás előtt a nő számára - ki és mikor adja be a válóperes keresetet?!

Sem a felperesi helyzet, sem az időzítés  nem mellékes egy jó válási stratégia folyamatában.

Válóperek gyakorlata ismeretében állítjuk, hogy a pusztán válás kimondása egy vagyonnal rendelkező rossz házasságban, nem valódi eredmény a nő számára.

 

Válás ügyfélszolgálat alkalmat ad a válóper előtt, válóper közben pontosítani miben érdemes megállapodni, hogyan érhető el a válóper nő számára kielégítő lezárása!

Válóper folytatása mindig kérelemre zajlik, ez rámutat a másik fél eltökéltségére (anyagi előnyök szerzése, autó megkaparintása stb.), de pontosítani kell a nő szándékait, céljait!

 

Válás erős személyi jogi és vagyonjogi változásokat eredményez a nő számára.

Szülői jogok, közös  és önálló döntések jogai minden nő számára megpróbáltatást hoznak, hiszen a gyermekről, gyermekekről van szó !

 

Nő számára a válási ügyfélszolgálat (felkészült szakemberekkel pl. orvos, közgazdász,ügyvédek, jogászok,mentálhigiénés szakemberek és műszaki szakértők stb.) komoly lehetőség a házasság felbontása, vagyonmegosztás esetekben! 

Nő válóperes tárgyalásokon a szülői jogok területén és a vagyoni elszámolás kérdései területén számíthat nehéz folyamatra.

 

Ügyfél bejelentkezés, kapcsolatfelvétel hétköznapokban: 06-305-992-842 (munkaidőben 10h-18h)