Válás, válóper bíróság előtt - Nő és válás menete!

 

Válás a tavasz ünnepei közben gyorsan megfogalmazódik, ha ott lappang már a házasság krízise, majd tartós házassági válság!

Önmagában a válás kimondása bíróságon fontos cél a nő számára, de akkor lesz igaz ez az állítás, ha válás mellett minden jelentős kérdés megállapodásra jut!

 

Sok nő számára az elkapkodott válóperes kereset beadása után derül ki, hogy a válás kimondásra kerül, de a súlyos adósság, cég és más vagyoni gondok a nő sorsát terhelik tovább.

(Válás igazi értelme a teljes életvitel és vagyoni szétválás lenne a nők többségének.)

A másik fél pedig a házasságból származó előnyökkel már új nővel kezd kapcsolatot.

 

Válóper előbb-utóbb bíróságra kerül, messze nem mindegy, hogy milyen szemlélettel készül fel a nő a bírósági folyamatra.   Nő jó megoldása a válási szakiroda és a megállapodásra koncentráló szemlélet, már a válóper beadása előtt, de válóperes tárgyalások közben is! (A pereskedés indulatai szemlélet rossz tanácsadó...)

 

Irodánk személyes ügyfélfogadáskor külön figyelmet fordít a nő válópere előtt a váláskor meglévő cég, ingatlan tényleges helyzetére! (Közgazdász - írásazonosító szakértő - orvos - ügyvédek stb.)

 

Válóper  megoldása, a vagyonmegosztás előzetes rendezése után egyszerűbb lehet!

Nehéz, agresszív életmóddal terhelt válásoknál – Válókereset benyújtása egy nő számára akkor lesz megfelelő, ha azt több lépcsős válási előkészítés, profi válási jogvita rendezés előzi meg.

 

Ügyfél bejelentkezés hétköznapokban: 06-305-992-842 (munkaidőben 10h-18h)