Válás trend az új évben - a modern válás, takarékos válóper! Válás menete a nő döntésén múlik!

Örömmel tapasztaljuk, hogy a nők számára érdeklődésre tart számot az ú.n. valós válóperes gyorsjelentéseink, valódi válások ismeretének szakmai gondolatai.

Minden nő számára mérlegelendő, valóban a nyilvános válóperes tárgyalásokon akar szembesülni a másik fél állításaival?

 

2018-ban az új perrendtartás szabályai támogatják, hogy akár ügyvéddel, akár ügyvéd nélkül takarékos válóperben zárja le a válást.

 

A takarékos válóper, az olcsóbb válás útja a titoktartással biztosított válóperes jogvita rendezés eljárása.

Válóperes kereset beadása idején, számolni érdemes a vagyonmegosztás peres illetékével...................

Önmagában egy fontos dolog a házasság felbontása, de a vagyon és érdekek rendezése jelenti a további valós válási gondoktól való menekülést.

 

 

 

Válóper előtt egy súlyos szempont a költségmentesség, költségfeljegyzés kérelmezése szabályainak változása az új évben!

 

Nőknek fontos válóperes információ, hogy a bíróságon zajló válóperben a bíróság is kezdeményezheti a költségmentesség újbóli vizsgálatát!        

  Egy költségmentesség megváltozása sok feleség számára viselhetetlenné teheti a válóper kiadásait.

 

Magyarországról érkező, vagy Európában dolgozó nők számára hétköznap válás komplex ügyfélszolgálatot biztosítunk,   Időszakonként a külföldről hazaérkezők (repülő és buszutazások stb.) számára szombati napokon válóperes, komplex válás ügyeletet biztosítunk ügyeikhez!

 

Biztos, hogy sok tárgyalást, sok bírósági végzést szeretne, sok tétova tanúval?

 

Válás információk és modern válóper – tiszta válóper – olcsóbb válás – szülői vitákban – nagyszülők láthatás vitáiban – válóperes ügyekben – vagyonmegosztások vitáiban – válóper ügyfélszolgálat – válás ügyelet!

Bejelentkezés saját házassági válság üggyel, tervezett válással, kigondolt válóperrel: 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h) valoperek@gmail.com