Nők bíróságon? Legyen az okos nők éve 2018!

Nők gyakran kerülnek bíróság elé, a rossz válás nehéz jogesetei miatt.

"Legyen az okos nők éve 2018", amelyhez átfogó és komplex szakmai szolgáltatást biztosít irodánk.

Válási gyorsjelentéseink valós és személyes női előadások, másfelől egyezségek, bírósági ítéletek ismeretében születnek meg az olvasók, válással érintett nők számára.

 

Legyen az okos nők éve 2018!

 

Tavaly is túl gyakran találkoztunk olyan válással, ahol a vagyon körüli vita nem lett külön ügyszámra elkülönítve a bíróságon, de a részletes bizonyítás sem haladt.

Ismert csak 6-8 bírósági tárgyalás után elkülönített válás (házasság felbontása), illetve újként induló vagyonmegosztás és elszámolás.  (Per közben elveszthető a költségkedvezmény és brutális az illeték, ha azonnal be kell fizetni!)

 

 

Nő számára egy fontos döntés a válóperes kereset előtt: Mit és milyen érvekkel akarok a bíróságon perelni!

2018-ban az új perrendtartás változásai, a költségmentesség változásai nagyon komoly mérlegelést kíván meg a feleség részéről, ha válni akar.

 

Bírósági peren kívüli megállapodás, végrehajtható tett egyezség a válás menetén belül a legjobb megoldás, akár nagyobb vagyontárgyak, vagy vállalt kötelezettségek részleges megállapodása esetén is.

 Ennek elérése Önök eseteiben, kollégáinkkal közös szakmai munka 2018-ban!

 

Szakítás után - zaklató válások esetei - vitás vagyonmegosztások ügyei - szülői vitákban – válóperes ügyekben – vagyonmegosztások vitáiban!      Bejelentkezés saját válással, női üggyel, válással, válóperrel: 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h)      E-mail: valoperek@gmail.com