Rossz a válás menete, ha a nő több eljárásban bíróságra kerül!

Rossz a válás, rossz a válóper menete, ha a feleség szabálysértési feljelentéseknek, agresszív válásnak van kitéve! (Magánlaksértés, becsületsértés, rongálás ügyek terhelik a rendőrségeket, bíróságokat stb.)

Piaci gyakorlatú válási tapasztalataink rámutatnak, túl  sok a zaklatás, sok az indokolatlan rendőrségi feljelentés válások közben.

 

Egy nő mérlegelését, a távoltartás intézkedés és gyermek védelembe vételének kezdeményezése átgondolását a felkészült szakemberekkel könnyebb és jobb megtenni.

Ismert, népszerű nők esetei a bíróságok előtt azt igazolják, a rossz válás menete, rossz válópert eredményez!

 

Ha rossz a válás menete, akkor az agresszív válás gyorsabban jön létre!

Irodánk felkészült szakemberei a válási konfliktusok megfelelő kezelésével, további konfliktusok megelőzésével sok időt és jelentős pénzt spórolnak meg a rossz válás örvényébe került feleségeknek, élettársaknak.   

Agresszív válásnál szakembereink biztosítani tudják a "Megkövető, női méltóság egyezségek" létrehozását, a megállapodások későbbi végrehajthatóvá tételét. 

Ez az eljárás rendelkezésre áll a szexuális zaklatások ügyeiben is irodánknál!

 

Ez a rossz válás, rossz válópermenetében fordulatot hoz, változást hozhat!

 

Sem a bírságolás, sem a büntetőjogi alakzatok nem a megnyugtató válóper, megnyugtató válás irányába vezetnek……..

Rossz házasság utáni válási esetek - Szülői vitákban – Nagyszülő láthatás vitáiban – Válóperes ügyekben – Vagyonmegosztások vitáiban!

Bejelentkezés saját üggyel, válással, válóperrel: 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h) valoperek@gmail.com                Adja tovább kolléganőinek, barátnőinek!