Gyermekelhelyezés, szülői vita - Nők bíróságon válás miatt!

Válás sok részlete között, a gyermek sorsa, gyermekelhelyezés, szülői jogok és kapcsolattartás vita a legérzékenyebb! Ami biztos tipp: Nem a gólya hozta a gyereket!

Válás gyorsjelentései itt, a nők számára egy gyors üzenet a válás körüli fontos kérdésekkel, lehetőség az irodánk megkeresésére saját válási helyzetükkel bárhonnan Magyarországról!

 

Gyermek váláskor az egyik szülőjét elveszítheti az életéből, ha a válás kérdései túlfűtött válással zajlik.

Megbízható válási irodánk, a szülői jogok és kapcsolattartás kérdéseiben, megbízható szakmai partnere a feleségeknek, anyáknak válóperek vitáiban.

 

Gyermek érdeke, gyermek védelme a válás ezen területének a fontos szempontja, jobb a nők számára itt a megnyugtató egyezség, amelyet profi válási szakemberekkel közösen hozhatnak nálunk létre!

 

Családjogi törvény, új Ptk, bírósági gyakorlat a 30+ nők, 40+ feleség válópereiben kihatnak a bírósági perekben a döntésekre.

Rossz házasság után, legalább a válás legyen egyszerű, költséghatékony, viszonylag jó!

 

Sem a bírságolás, sem a büntetőjogi alakzatok nem a megnyugtató válóper, megnyugtató válás irányába vezetnek……..

Rossz házasság utáni válási esetek - Szülői vitákban – Nagyszülők láthatási vitáiban – válóperes ügyekben – vagyonmegosztások vitáiban!

Bejelentkezés saját üggyel, válással, válóperrel: 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h) valoperek@gmail.com                Adja tovább kolléganőinek, barátnőinek!