TREND - NŐK BÍRÓSÁGON! FELESÉG, ÉLETTÁRS BÍRÓSÁGON! VÁLÁS MENETE, VÁLÁS A-Z! Bejelentkezés ügyfélszolgálat: 06-305-992-842 (H-P 10-18h) valoperek@gmail.com. FELESÉG VÁLÁSA, ÉLETTÁRSI KAPCSOLAT NŐK!

TREND - NŐK BÍRÓSÁGON - VÁLÁS MENETE A-Z!

Nők ügyei, nők esetei válás menete közben, nők a bíróságon!

Nők ügyei, nők esetei a bíróságon témái, hozzánk közvetlenül a nők személyes előadásaiból jutnak el.

(Válás előtt, válás közben a nők ügyei átvilágítása adja a gyorsjelentéseink érdekvédelmi hátterét.)

 

Anya jogai, nők érdekvédelme egy válás menete alatt fontos, hiszen az  újrakezdés annál egyszerűbb és könnyebb számukra, minél kevésbé érvényesül a durvaság, a rosszhiszeműség a válóperekben!

 

Bíróság előtt akkor lesz sikeres a nő ügye, ha a válóperes kereset beadása nem az első, hanem a felkészülés és válóperes  stratégia utolsó lépése!

Minden nő számára rendelkezésre állunk, a válás széles körben értelmezett érdekvédelmével, szakemberek komplex tanácsadásaival a jó válóperes kommunikáció, jó válási stratégia eléréséhez!

 

Válóperek tapasztalatai régóta igazolják, hogy a válás menete nem elsőrendűen jogi kérdésektől függ, a válási stratégia, válóperes kommunikáció a meghatározó.

Élethelyzetekre, családi viszonyokra házasságon belül a jog nem tud kellően összetett választ adni, csak a felek válóperes egyezsége lesz kellően igazodó életükhöz!

 

Megfelelő szintre felhozott válóperes kommunikáció, önmagában alkalmat teremt a bíróságon az egyezségre, vagy ami sokkal jobb, a válóperes tárgyalások között szakemberekkel létrehozott egyezségre!

 

Nők esetei, nők ügyei a bíróságon ma a bírósági válóperes gyakorlatban megkapják a bíróságtól a támogatást, a válóper jó lezárásához, válás közbeni jó megoldásához!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Válóper előtt, válóperes tárgyalás után a nő jól teszi, ha mérlegel!

Általában a nők tesznek meg kereset beadással válási lépéseket a bíróságon, de fordítva is előfordul, hogy a még várakozó feleség megdöbbenéssel veszi át a másik fél által kezdeményezett válóper bírósági iratait, küldeményeit!

KÖZÖS CSALÁDI HÁZ  ELADÁSA UTÁN, SZÉTKÖLTÖZÉSNÉL MÉG A BÍRÓSÁGI, HIVATALOS KÜLDEMÉNY KIPOSTÁZÁSA, POSTAI ÁTVÉTELE IS GONDOT JELENTHET!

 

Első kitűzött bírósági tárgyaláson megismerni közvetlenül a másik állításait,a házasságból kiragadott hátrányos  témákat megrázó élmény a nő számára.

Nő jogai, nő érdekvédelme a részben az ideiglenes intézkedések iránti kérelemmel, részben az okos szokások kialakításával valósul meg a válóperek eseteiben.

 

Ha a közös  lakásból félelemből, indulatból, vagy más kétes okok, körülmények miatt (rejtett családon belüli erőszak stb.) a nő elköltözött, akkor jogai gyakran sérülnek, míg a bíróságon előkerülnek a vele szembeni ideiglenes intézkedések iránti kérelmek. (Kapcsolattartás korlátozása stb.)

Egy anya számára legfontosabb, hogy ne maradjon egyedül ilyen helyzetben!

 

A kapcsolattartás jó szokásait két tárgyalás  között is elő lehet készíteni, ennek jó módja a válásban, a per kiváltó válási stratégia szerinti, válóperes mediáció szakembereinek megbízása. 

Válóperes tárgyalások között a bíróság előtti kedvezőbb kép megtartása miatt, még a titkoltan agresszív másik oldal is hajlandó gyakran a válási mediációra, tehát a kapcsolattartásban elérhetőek lesznek részeredmények!

 

  

 

 

Háztartásbeli feleség válópere bíróságon! Háztartásbeli 30+nő, 40+feleség ma!

Válások közül a durva válóperek közé tartozik több esetben, amikor a háztartásbeli feleség válik.

Gyerekvállalás idején a háztartásbeli nő álmai még sok árnyalatban színesek.

30+feleség, 40+feleség háztartásbeli életmódból időnként "felébred", egzisztenciálisan is változtatni akar, s ilyenkor az érzelmi szakadás, egzisztenciális szakadással hatványozódik.

 

Háztartásbeli feleség válása, háztartásbeli feleség válópere közben a családon belüli kommunikációs és viselkedési dominancia rendkívüli mértékben torzulhat......( szinte tudatlan állapot a nő részéről közös néven lévő cégekről, ingatlanokról, pénzügyekről, házasságon kívül született gyermekek stb.)

Bíróságokon jogaiban a háztartásbeli nő nem szenved hátrányt, de a válási kommunikációs stratégia jó megválasztása nélkül, nagyon sok eljárási meglepetés érheti. (Sok bírósági tárgyalás, tetemes bírósági perrel járó kiadás, tanúk állításai stb.)

 

Válóperek előtt, válóperek közben a háztartásbeli nők számára fokozott veszély, hogy a férj mindent megpróbál eltüntetni a vagyonmegosztás peres ügye előtt.(céges számlán lakás, céges bútor a lakásba stb.)

 

Biztos, hogy sok tárgyalást, sok bírósági végzést szeretne, sok tétova tanúval?   

Válás gyorsjelentéseinkkel és válóperes, vagyonmegosztás, válás ügyfélszolgálattal a nők számára rendelkezésre állunk a jó döntések, takarékos válóper érdekében!

 

Válás információk és modern válóper –  tiszta válóper – olcsóbb válás – szülői vitákban – nagyszülők láthatás vitáiban – válóperes ügyekben – vagyonmegosztások vitáiban – válóper ügyfélszolgálat – válás ügyelet!

Bejelentkezés saját házassági válság üggyel, tervezett válással, kigondolt válóperrel: 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h) valoperek@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Válás trend az új évben - a modern válás, takarékos válóper! Válás menete a nő döntésén múlik!

Örömmel tapasztaljuk, hogy a nők számára érdeklődésre tart számot az ú.n. valós válóperes gyorsjelentéseink, valódi válások ismeretének szakmai gondolatai.

Minden nő számára mérlegelendő, valóban a nyilvános válóperes tárgyalásokon akar szembesülni a másik fél állításaival?

 

2018-ban az új perrendtartás szabályai támogatják, hogy akár ügyvéddel, akár ügyvéd nélkül takarékos válóperben zárja le a válást.

 

A takarékos válóper, az olcsóbb válás útja a titoktartással biztosított válóperes jogvita rendezés eljárása.

Válóperes kereset beadása idején, számolni érdemes a vagyonmegosztás peres illetékével...................

Önmagában egy fontos dolog a házasság felbontása, de a vagyon és érdekek rendezése jelenti a további valós válási gondoktól való menekülést.

 

 

 

Válóper előtt egy súlyos szempont a költségmentesség, költségfeljegyzés kérelmezése szabályainak változása az új évben!

 

Nőknek fontos válóperes információ, hogy a bíróságon zajló válóperben a bíróság is kezdeményezheti a költségmentesség újbóli vizsgálatát!        

  Egy költségmentesség megváltozása sok feleség számára viselhetetlenné teheti a válóper kiadásait.

 

Magyarországról érkező, vagy Európában dolgozó nők számára hétköznap válás komplex ügyfélszolgálatot biztosítunk,   Időszakonként a külföldről hazaérkezők (repülő és buszutazások stb.) számára szombati napokon válóperes, komplex válás ügyeletet biztosítunk ügyeikhez!

 

Biztos, hogy sok tárgyalást, sok bírósági végzést szeretne, sok tétova tanúval?

 

Válás információk és modern válóper – tiszta válóper – olcsóbb válás – szülői vitákban – nagyszülők láthatás vitáiban – válóperes ügyekben – vagyonmegosztások vitáiban – válóper ügyfélszolgálat – válás ügyelet!

Bejelentkezés saját házassági válság üggyel, tervezett válással, kigondolt válóperrel: 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h) valoperek@gmail.com

 

 

 

Nők bíróságon? Legyen az okos nők éve 2018!

Nők gyakran kerülnek bíróság elé, a rossz válás nehéz jogesetei miatt.

"Legyen az okos nők éve 2018", amelyhez átfogó és komplex szakmai szolgáltatást biztosít irodánk.

Válási gyorsjelentéseink valós és személyes női előadások, másfelől egyezségek, bírósági ítéletek ismeretében születnek meg az olvasók, válással érintett nők számára.

 

Legyen az okos nők éve 2018!

 

Tavaly is túl gyakran találkoztunk olyan válással, ahol a vagyon körüli vita nem lett külön ügyszámra elkülönítve a bíróságon, de a részletes bizonyítás sem haladt.

Ismert csak 6-8 bírósági tárgyalás után elkülönített válás (házasság felbontása), illetve újként induló vagyonmegosztás és elszámolás.  (Per közben elveszthető a költségkedvezmény és brutális az illeték, ha azonnal be kell fizetni!)

 

 

Nő számára egy fontos döntés a válóperes kereset előtt: Mit és milyen érvekkel akarok a bíróságon perelni!

2018-ban az új perrendtartás változásai, a költségmentesség változásai nagyon komoly mérlegelést kíván meg a feleség részéről, ha válni akar.

 

Bírósági peren kívüli megállapodás, végrehajtható tett egyezség a válás menetén belül a legjobb megoldás, akár nagyobb vagyontárgyak, vagy vállalt kötelezettségek részleges megállapodása esetén is.

 Ennek elérése Önök eseteiben, kollégáinkkal közös szakmai munka 2018-ban!

 

Szakítás után - zaklató válások esetei - vitás vagyonmegosztások ügyei - szülői vitákban – válóperes ügyekben – vagyonmegosztások vitáiban!      Bejelentkezés saját válással, női üggyel, válással, válóperrel: 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h)      E-mail: valoperek@gmail.com

 

 

 

Szakítás, válás decemberben! Szakítástól a válóperes bírósági tárgyalóig több út vezet!

Szakítás bekövetkezte évente több időszakban jellemző a magyar nők életében.

Megcsalás, vagy párkapcsolat kiégése érheti a nőt Londonban dolgozva, magyar vidéken élve, vagy Berlinben tanulva..........

 

Nők napja, Valentin nap az egyik időszak és a téli ünnepek készülődése hónapja december a másik kritikus időszak. (Közös bezártság, hosszabb szabadság, pénzhiány, megcsalás és becsmérlés stb.)

Szakítás megtörténte és az első válóperes tárgyalás napjáig több módon juthat el.  (Kapcsolattartás vitái, közös otthon későbbi használata stb.)

 

Nem a bírósági kereset beadása lényeges önmaga formaságaiban, hanem annak beadandó tartalma!

2018. január 01-től másvilág jön a peresügyekben, az új perrendtartással.

 

Válás év végén nem számít különlegességnek, de megélni sem könnyű!

Döntsön időben, ünnepek előtti szakítás esetén keresse a válási specialista szakmai irodánkat!

 

2017 decemberben az Első Magyar Válási Intézet munkacsoportjai meghosszabbítják a nők számára a válás ügyfélfogadást a perrendtartás változása miatt!

 

Szakítás után - zaklató válások esetei - vitás vagyonmegosztások ügyei - szülői vitákban – válóperes ügyekben – vagyonmegosztások vitáiban!      Bejelentkezés saját válással, női üggyel, válással, válóperrel: 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h) valoperek@gmail.com